Začínáme

02.10.2010 16:33

A je to! Konečně jsme se rozhodli, že se do toho pustíme. Konečně jsme dali svolení svým hlavinkám, aby začaly plánovat. Nebo přesněji, dali jsme jim povolení snít ... Snít o něčem tak úžasném, jako je právě vize vlastního domečku s vlastní zahrádkou a kdo ví ještě čím ;). A přitom jsme se málem vydali úplně jinou cestou. Hledali jsme něco již hotového, něco, kde by se nám líbilo a kde bysme měli konečně své soukromí, ale kdo se pokoušel podobného úkolu zhostit, mi dá za pravdu, že to je úkol obtížný, ne-li nemožný. A tak jsme se rozhodli pro ono vysněné vlastní "hnizdečko". Z vašich webíků už víme, že před námi stojí nelehká cesta, která otestuje naše (ocelové ?) soustavy nervní a bude pro nás pořádně těžkou prověrkou. Ale ten cíl, který na nás na konci oné cesty čeká, za to určitě stojí .............

Zpět

Diskusní téma: Začínáme

Datum 05.10.2010

Vložil Strechanadhlavou.estranky

Titulek ahoj :)

Odpovědět

tak už jsme si vás přidali na web a přejeme vám pevné nervy a odhodlání do začátku :)

Datum 13.10.2010

Vložil Leňa

Titulek Re: ahoj :)

Odpovědět

Díky moc :)

Datum 05.10.2010

Vložil Dita

Titulek hodně štěstí

Odpovědět

ahoj stavitelé, tak mi dovolte, abych Vám popřála do začátků hodně sil, které určitě budete potřebovat..Ze začátku je to strašnýho papírování, telefonování, vyřizování...a rozčilování nad českou byrokracií, ale když překonáte tuhle dobu a začnete stavět a uvidíte, jak Vám domeček roste každým dnem je to paráda....TAK HODNĚ ZDARU !!!

Datum 13.10.2010

Vložil Leňa

Titulek Re: hodně štěstí

Odpovědět

Ahoj Dito, díky za přání. Zatím hledáme, okukujeme a sníme. Příští týden máme domluvé návtšěvy několika vzorových domů, tak uvidíme :)